Categorie: Camere frigorifice
Aceste camere sunt concepute pentru a mentine produsele la temperaturi scazute si constante, asigurand astfel siguranta si prospetimea acestora.
Camerele frigorifice de congelare sunt proiectate special pentru a mentine temperatura interioara sub punctul de inghet, in general la valori cuprinse intre -18°C si -25°C.
Sunt ideale pentru stocarea alimentelor congelate, cum ar fi carne, peste, produse lactate si inghetata. Prin mentinerea temperaturi scazute, camerele de congelare previn dezvoltarea bacteriilor si a microorganismelor, prelungind astfel durata de valabilitate a produselor alimentare.
Atat camerele frigorifice de congelare, cat si cele de refrigerare sunt echipate cu sisteme avansate de control al temperaturii si a umiditatii, asigurand mentinerea constanta a conditiilor optime de depozitare.
Oltenia Frig Service configureaza aceste camere pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui client, avand dimensiuni variabile si posibilitatea de a fi divizate in compartimente pentru diferite categorii de produse.
Camerele frigorifice pot avea una sau mai multe usi frigorifice cu tipuri diferite de deschideri, rafturi si iluminat interior.